Хороскоп за верността на мъжете

Хороскоп за верността на мъжете

Овен (21 март – 20 април)

Мъжът-Овен ще остане верен на жена си или приятелката си, стига да е напълно доволен от нея. Когато обаче партньорката спре да му бъде надеждна опора, разочарова го като личност или започне да има твърде високи изисквания, Овенът ще си потърси нови любовни приключения. Често при това си намира по една "близка приятелка" във всеки квартал от града и ги посещава по разписание. Докато Овенът се води само от физиологичните си нужди, съпругата му няма нищо да разбере. Но щом срещне новата си "истинска любов", той веднага ще се разведе. Той просто не може да се разкъсва между две семейства.

Телец (21 април – 20 май)

Мъжете-Телци по принцип не са склонни да изневеряват – за целта ще трябва да променят нещо в живота си, а толкова ги мързи да го направят! Това обаче не означава, че Телецът никога няма да кръшне. С удоволствие ще го направи, ако харесалата го особа го сваля безсрамно, активно и дори донякъде агресивно. В този случай вече нищо не може да го спре – той ще се отдаде на страстта, а ако му хареса новото преживяване, може дори да напусне постоянната си приятелка или съпругата си. Не се знае обаче колко дълго ще продължи тази раздяла. Ако имате любовна връзка с Телец и държите на него, бъдете готови да го пуснете да си отиде и после да го приемете обратно. За представителите на този знак е крайно важно да знаят, че някъде има място, където са желани и очаквани.

Близнаци (21 май – 21 юни)
Близнаците са сигурно най-вятърничавият знак от зодиака. Те самите се мислят за най-голямото щастие, което може да се случи на една жена. Близнаците са склонни да започват безразборни връзки, а количеството любовници за тях може да е по-важно от качеството, тъй като ги интересуват предимно процесът на прелъстяване и последвалият секс. Ако мъжът-Близнаци все пак се ожени, този брак едва ли ще продължи дълго. Този човек предпочита разнообразието пред сигурността и стабилността. Не се свени да води любовниците си в семейната спалня и затова честа причина за развода се оказва именно разкритата изневяра. Впрочем колкото по-активно кръшка представителят на този знак, толкова по-досадна и болезнена е ревността му към постоянната му партньорка.

Рак (22 юни – 22 юли)
Смята се, че Раците са най-верните мъже от целия зодиак. Статистиката обаче показва, че те също понякога изневеряват на половинките си. При това обаче не си правят колекция от любовни и сексуални победи, а си избират една любовница и остават с нея дълги години, запазвайки мира в официалната си връзка и старателно прикривайки интимните си забежки. Най-интересното е, че ако съпругата на мъже-Рак е тиха, спокойна и домакински настроена, той ще си намери ярка и шумна дама, а ако партньорката му е ефектна и дейна, ще си потърси "тиха вода", при която да си почине. Ако искате да избегнете изневери, постарайте се да съчетаете в себе си тези два облика.

Лъв (23 юли – 22 август)
Като погледнете мъжа-Лъв отстрани, ще си помислите, че той непременно има любовница и че тази творческа личност просто не може да не изневерява. Но всъщност представителите на този зодиакален знак рядко поддържат интимна връзка с повече от една жена едновременно. "Еднократният" секс, обусловен от временно настроение или алкохолно опиянение е възможен, но Лъвът просто не е склонен да започне съзнателно връзка настрани. Той е мързелив по рождение и не обича да си създава излишни усложнения. По-скоро би се разделил със своята съпруга или приятелка, която е започнала да го обременява, отколкото би й изневерил тайно. Ако пък е доволен от партньорката си, ще предпочете да остане с нея и да й бъде верен.

Дева (23 август – 22 септември)
Девите рядко прибягват до изневери. Представителите на този зодиакален знак са твърде чистоплътни и гнусливи, затова трудно ще ги съблазните със случаен секс. При това те обикновено уважават жените си и не се решават да си хванат постоянна любовница. Ако обаче се чувстват неразбрани или пренебрегнати в семейството, ще започнат предпазливо да се оглеждат по други жени в търсене на "идеалната любима", която не са открили в лицето на съпругата си. Мъжете-Деви рядко се развеждат. Към подобна крайна стъпка трябва да ги подтикнат няколко фактора едновременно. Тези мъже биха напуснали половинката си, само ако са се лишили от всички важни за тях особености на брака. При това рядко започват веднага нова връзка след развода – те го възприемат по-скоро като възвръщане на свободата, като възможност да започнат живота си на чисто.

Везни (23 септември – 22 октомври)
Мъжете-Везни не се и опитват дори да бъдат верни. Те изневеряват често и с размах, а последиците от забежките им зависят пряко от това дали просто са се позабавлявали или са се влюбили за пореден път. Ако представител на този знак е кръшнал просто "за спорта", той ще се постарае жена му да не разбере за това – и най-вероятно ще успее да запази прегрешението си в тайна. Но ако го връхлети нова любов, той съвсем спокойно ще зареже партньорката си и ще се хвърли с главата напред в новата романтична връзка. При това той не просто сменя жените, ами наистина търси идеалната си лейди, с която би искал да живее цял живот. Това търсене може да се превърне в смисъл на съществуването му.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Противно на всеобщата заблуда не всички Скорпиони са луди по секса. Те са по-скоро ценители на плътските удоволствия, отколкото почитатели на безразборните връзки. Затова ако се съберат с дама, която задоволява всичките им интимни нужди, те няма да й кръшнат... поне докато не започне да им става скучно с тази партньорка. Верността на Скорпиона е изцяло в ръцете (и в другите части от тялото) на съпругата или партньорката. Тези мъже обичат или да учат други на майсторски секс или да се учат сами на същото, при това не понасят изневери и отказ от интимен контакт. Ако тези правила бъдат спазени, Скорпионът е един от най-верните представители на зодиака.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Мъжът-Стрелец е верен и предан съпруг и баща. Но не защото не изневерява на съпругата си, ами защото мимолетните му странични връзки за него са само весели приключения. За него спонтанният секс може да бъде на едно ниво с пътешествията, творческите хобита и общуването с приятели – тези връзки нямат особено значение за него. Стрелецът бива привлечен от случайните връзки, само докато ги възприема като развлечение. Щом им се пресити и изгуби интерес към тях, става наистина верен. Най-важното е да не реагирате твърде остро на забежките му, да не го лишавате от поредната му "играчка" и да му показвате по-често, че го чакате вкъщи с нетърпение. Тогава той ще разбере, че никъде няма да му бъде толкова добре, колкото с вас.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Мъжът-Козирог си избира толкова старателно половинката, че после просто не смята за рационално да й изневерява. Докато обаче не се ожени официално, трудно може да се нарече верен. Той постоянно търси идеалната жена и "интервюира" за тази "длъжност" всички дами, които по един или друг начин отговарят на изискванията му. След сватбата обаче можете напълно да разчитате на вярност от негова страна, особено ако заемате малко по-високо от него място в социалната йерархия или можете да му помогнете да направи кариера. Впрочем половинките на Козирозите често изневеряват, обикновено просто търсейки бягство от скуката.

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Мъжът-Водолей не може да се нарече безусловно верен, но най-често изневерява не физически, а морално. Той сравнява всяка своя следваща партньорка с предишните си и при това няма задръжки да го прави на глас. Любимата на Водолея ще трябва да се конкурира не с реална любовница, а с призраците от миналото. Ако Водолеят намери нова вълнуваща любов, той няма да се мъчи да води двойнствен живот, а просто ще си тръгне, без да се впуска в излишни обяснения. Астролозите понякога използват термина "водолейски прекъснати любовни връзки", визирайки внезапно и неаргументирано решение за раздяла.

Риби (19 февруари – 20 март)
Мъжете-Риби имат своеобразно отношение към верността. Представителите на този знак смятат, че самите те могат да имат странични връзки и че това само ще укрепи брака им. Но съпругата задължително трябва да е вярна до гроб! При това Рибите не се замислят много-много, преди да изневерят, особено ако попаднат на неопитно момиче, което лесно да омаят и склонят към неангажираща връзка. Жените на Рибите обаче не са нещастни – представителите на този знак мислят преди всичко за благополучието на съпругата и на цялото семейство. Те старателно крият забежките си и няма да предпочетат любовницата, когато могат да прекарат време с близките си. За финал можем да кажем, че най-верните мъже са Раците, Девите и Козирозите. Разбира се всяко правило си има изключения – все пак характерът се определя не само от разположението на Слънцето, но и от подредбата на другите планети. Възможно е да срещнете и невероятно верни Близнаци или Везни, както и кръшкащи представители на споменатите по-горе "най-верни" зодии.







 

 

 

 

 

 

 

ключови думи:
вярност мъжете хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март