Убийте времето с чаша

Хайде, просто натиснете спусъка на дръжката...
Убийте времето с чаша

В случай, че напоследък умирате от скука или просто ви се пие кафе по нестандартния начин, ще бъдете много доволни от това, което предстои да прочетете. Защото нейде в далечен Китай се е родило детето на продуктовия дизайн, наречено Чаша за убиване на времето. Разбира се, това название е съвсем шеговито и навярно производителите нямат намерение да правят нищо лошо на времето, но нека ви запознаем с детайлите.

Убийцата представлява чисто и просто керамична чаша за кафе (а защо не и за всякаква друга течност?) с декоративен спусък и клапанче, напомнящо предпазител. Не знам дали вие сте на "ти" с огнестрелните оръжия и като разбирачи ще намерите недостатъци в дизайна, но за пълен лаик като мен чашата е интересно изделие.

"Пистолетът" се предлага в цвета на смъртта – черно, и в случай, че желаете да заплатите 17 долара (за съжаление те не включват доставката), можете да поръчате джаджата от Amazon. Бял вариант на чашата се предлага на този сайт, но за най-голямо съжаление, там не е описана възможност за доставка до България.

Докато разсъждавате над разнообразието от цветове в галерията, ние ще отбележим, че все пак има доза стил в това да си имаш чаша със спусък и предпазител – когато пожелаеш, "убиваш" на закуска, когато пожелаеш, просто си пиеш кафето.

Като по филмите...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май