Тениската, която обещава да ви сдобие с добра стойка

Само за "скромните" 200 долара :)
Тениската, която обещава да ви сдобие с добра стойка

Можете ли да се закълнете във всичко свято, че стоите винаги изправени и, че никога, ама никога не се изгърбвате? Не можете, нали...

Истината е, че малцина са тези, за които изправената стойка е топ приоритет и я съблюдават стриктно. Ала, уви, тя е изключително важна и често от нея зависи здравословното ни състояние.

За наше утешение, има редица начини, които биха ни сдобили с нея отново, в случай, че сме я изгубили някъде в "превода". За целта ни е необходимо най-вече постоянство и редовна практика.

Нещо повече, отскоро към постигането ѝ има и по-лесен път: тениска, която не позволява на раменете да увисват и държи гърдите гордо изпъчени. Въпросният продукт, наречен "The Up T-shirt", е съвсем ново произведение и е дело на френска текстилна компания.

Дрехата е изработена от органичен памук, а в областта на раменете има вшити ленти от здрава еластична материя. Според производителите, а и според моделите, пробвали тениската, тя е изключително мека и удобна, а напомнянето ѝ "да държиш гърба изправен" е нежно и деликатно, но, разбира се, се усеща на високо ниво.

Осигурена по този начин, добрата стойка "струва" 200 долара, което наистина не са малко пари, откъдето и да го погледнете. Но не са и толкова много на фона на всички средства за лекарства, които рискуваме да пръснем, ако навреме не се вземем в ръце и не обърнем заслужено внимание на положението на гръбначния си стълб. В момента! 

Иначе, в самия дизайн на дрехата, за която стана дума по-горе, няма нищо, ама нищо оригинално или интересно. Прост(а)о тениска, която се предлага в няколко размера и разцветки. Французите не си губят времето, а? Не си го губете и вие :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април