Тениска, ама не съвсем

Клъц от тук, клъц от там и, хоп, става нова дреха!
Тениска, ама не съвсем

Никога не изхвърляйте стара тениска. Защо ли? Ами, защото от нея можете да си измайсторите съвсем нова дреха, даже няколко. Момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg ще ви покажат как. Хващайте ножицата и си направете... 

Шал

1004001
Срежете тениската в горната част, както е показано на снимката. След това направете тънки ленти, които трябва да завържете в основата, а след това и една за друга. Това е. Облича се през главата, понеже няма как да бъде омотаван по стандартния начин.

Рокля без презрамки
1004000
Направата на тази рокля успя да ни хвърли в доста размисли. Ще ви опишем това, което виждаме от картинката, но признаваме, че поставената под номер 2 илюстрация ни затрудни.

И така. Как да се сдобиете с подобна симпатична рокля без презрамки? Първо, изрежете ръкавите и горната част на тениската. След това срежете още веднъж частта, която ще обхваща бюста ви. Оформете я и я зашийте обратно, като сложите и ластик от вътрешната страна. 

Воала!

Още готини модни идейки може да откриете ей тук. А ако тази статия ви е била интересна и искате да научавате още подобни трикове, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април