Съвета за вечна любов

Съвета за вечна любов

Опознайте го

Трябва да сте наясно, как любимият ви гледа на света: какво мисли за връзката ви, какво искат от живота, какви са плановете му и как възнамерява да ги постигне. Жените, които са по-склонни да се осланят на илюзиите си, а не на точна информация, прекарват години в чакане на промяна към по-добро и не са готови за многобройните разочарования.

1840015

Виждам целта – не виждам препятствията

Всяка двойка, дори и най-влюбената и обгърната от страст, се нуждае от обща цел, която да я обединява и да и дава възможност да си представя общото бъдеще. Разводите в кризисни периоди в много от случаите се дължат на факта, че съпрузите променят целите си и не успяват да обединят приоритетите си. Раждането на второ дете, започването на съвместен бизнес или преместването в нов град – във всеки случай е важно и двамата партньори да са съгласни с това да се направи нова стъпка във взаимоотношенията им.

1840012

Любов плюс уважение

Научете се да изслушвате партньор си и да му се доверявате. Пълно съвпадение не съществува – хората са различни и никой не е застрахован от грешки. Научете се да прощавате и не се страхувайте да поискате прошка, да благодарите и да проявявате снизходителност. Самоуважението и авторитетното мнение са характерна черта на хората, които са в състояние да гледат на живота от по-различен ъгъл и да вземат под внимание дори и позиции много различаващи се от техните собствени.

1840013

Мъжът и жената

"Първичният инстинкт" е причината, да се изберете един друг. Да не обръщате внимание на сексуалните и еротични желания на партньора е една от най-глупавите и неприятни грешки в любовта. Може да летите в облаците и да си четете стихове на глас, но неудовлетвореността в леглото ще ви направи до толкова нещастни, че ще измести фокуса от дълга и отговорността ви спрямо човека до вас.

1840009
Обичай ме толкова, колкото аз се обичам

Грижете се за себе си. Не разчитайте на вашия любим постоянно да поддържа самочувствието и настроение ви. Може да помолите за помощ и да разчитат на нея, но не трябва да превръщате партньора си в жертва на вашите комплекси. От друга страна, не трябва и да му позволявате да ви натоварва с негативни емоции. Не се тормозете да търпите нещо, което не ви харесва.

От разстояние

За да запазите близостта си е важно да не навлизате грубо в личното пространство на другия. Човек, неприемащ собствените си недостатъци, търси в партньора си оправдае за своите грехове и непрекъснато се стреми да намали и без това малкото разстояние между двама влюбени. Безграничният контрол, ревността и прекомерната откритост убиват не само оптимизма, но и свежестта на чувствата, желанието за общуване и флирт с любимия човек.

Добрата жена

Добрата домакиня знае, какво е това ежедневно да поддържа реда в дома си. В любовта това също е важно. Контролирайте се и се постарайте да не си позволявате грубости, провокативни шеги, не подлагайте на изпитание силата на духа, характера и любовта на вашия партньор. Обърнете особено внимание на детайлите, навиците и слабостите. И направете всичко възможно да не ги натяквате на човека до вас, защото и вие сте човек и имате слаби места и неприемливи за него навици. Но се старайте да избягвате и другата крайност – издигането в култ на всяка постъпка и изречена дума на вашия партньор. Бъдете умерени и внимателни – това е ключа към щастливото съжителство!

1840011

Какво точно е "лошо"

Веднъж завинаги се сбогувайте с всички съмнителни начини – капризи, негодувание, отмъщение, изнудване, заплахи и манипулации – за постигане на желаното от вас. Само си представете, какъв би бил животът ви изпълнен само с подобни негативни, разрушителни и за двете страни емоции… Търсете положителни примери и начини за постигане на желанията си.

Всичко гениално е просто

Не усложнявайте живота си, като зацикляте на всеки възникнал проблем. Постарайте се да се разсейвате от проблемите: намерете време да погледнете през прозореца, да си поемете дълбоко въздух, да се усмихнете без причина… Изобщо да се порадвате на всеки идеален момент. Това ще ви помогне да се издигнете над ежедневието, скуката и суетата и да създадете положително настроение както у вас самите, така и у вашите близки. По този начин скоро ще забележите, че много от решенията идват, като че от само себе си, без вашето активно участие.

Обичаш? Покажи го

Какво точно е любовта, никой не знае. По-точно, всеки я разбира по различен начин. Но като цяло, най-важното нещо в любовта е това да не забравяте, че обичате човека, който е до вас, и да имате желание да му го показвате. Думи, жестове, подаръци – всички те са в състояние да изразят вашите чувства, а понякога това е достатъчно, за да живеете дълго и щастливо заедно








ключови думи:
вечна любов съвети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април