Спри да се тъпчеш с HAPIfork

Или без нея...
Спри да се тъпчеш с HAPIfork

Познато ли ви е чувството, че сте професионален състезател по ядене с препятствия? Храната е сервирана, отнякъде долита изстрел и вие се хвърляте стремително напред. Вилицата се движи със скорост, която я прави почти невидима, конкуренцията е далеч зад гърба ви, а вие сте уверени, че можете да поддържате това темпо цяла вечност. После се събуждате... дебели.

Откъде да започнем? Дали пък да не вземем нещо съвсем тривиално и да не го наблъскаме с изкуствен интелект, който да мисли вместо вас и в крайна сметка да промени живота ви. О, някой вече го е направил!

Компанията HAPILABS е разработила умна вилица, която ще ви превърне в една по-сдържана на масата личност. Виждате ли, HAPIfork е толкова умна, че отчита скоростта и честотата, с която вие си завирате храна в устата. Прецени ли, че сте се унесли в един от вашите малки чревоугоднически делириуми, ще ви отговори с технологичния еквивалент на плесване през ръцете или с други думи – ще започне да вибрира.

Според HAPILABS, човек започва да усеща ситост след около 20 минути продължително хранене, независимо от това колко храна е погълнал. Ние знаем, че това не е точно така, но пък като цяло сме съгласни, че, ако се храните по-бавно, ще се заситите с по-малко.

Това е и основната цел на HAPI вилицата. В допълнение тя ще изклюкари всичките ви хранителни навици на вашия смартфон, компютър или специалната джаджа HAPItrack, която функционира и като фитнес монитор. Така вие ще сте наясно дали нещата отиват на добре или състезателният ви дух е все така неуморен. Ако второто е в сила, ще получите един куп предложения за това как да потушите нестихващата си лакомия и като бонус ще имате удоволствието резултатите ви да бъдат публикувани в социалната мрежа, която намирате за най-унизителна.762203HAPILABS

HAPILABS планират да пуснат джаджата за продажба през март, като за 99 долара можете да се сдобиете с USB версията в един от пет цвята. Безжичният вариант няма да види бял свят чак до следващата година. Знаем, че вече изпитвате неистова нужда от едно такова, затова няма да ви задържаме повече и само ще ви насочим насам, където бихте могли да се абонирате за новини от производителя.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април