Скришният стол

Разглобяем и забавно шарен
Скришният стол

Имаме въпрос: след като някой може да измисли скришен рафт, защо да няма и скришен стол, а? Има, разбира се! Бързаме да го открием за вас, защото е наистина оригинална мебел, която, признаваме, бихме притежавали с удоволствие.

Тя е дело на американския продуктов дизайнер Тревър Елиът, който, към настоящия момент, живее и работи във Вентура, Калифорния, а иначе е роден в Лос Анджелис.

Всъщност, в началото на своето съществуване столът на мистър Елиът е бил обикновена платформа за складиране на стоки. Направена от два вида дървен материал (бор и дъб), същата изпълнявала най-вече хамалска служба. До деня, в който Тревър я забелязва и решава да ѝ подари нов, по-добър живот :)

Така, талантливият майстор я реконструира до неузнаваемост и я превръща в нещо-като-шезлонг. Същият има едно безспорно предимство – лесно разглобяем е (затова е скришен, ако още се чудите), а, благодарение на вградени в конструкцията му неодимови магнити, се събира за минути и заприличва отново на гореспоменатата платформа. Иначе казано, изключително компактен и практичен е.

Uncomming Goods

Освен това е шарен, а според създателя му – много подходящ за мързеливи намерения. Както се досещате, Тревър продава произведението си на висока цена (за 250 долара), надявайки се, че хората ще оценят практичността и уникалността му.

Но преди да сте тръгнали да си купувате този стол, нека ви предупредим, че в онлайн платформата, където се предлага, не е предвидена доставката му до България.

Свободни сте обаче да си го измайсторите сами – колко му е... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май