Скейтборд, ама дълъг

И ръчно изработен, от рециклирана дървесина
Скейтборд, ама дълъг

Навремето със сестра ми често крадяхме ученическия скейтборд на брат ни и упорито се мъчехме да го караме. Не, че се справяхме, де. Но беше забавно и понякога... болезнено: повярвайте, млечните зъби лесно падат в карането и най-вече - при челен сблъсък със стена :)

Истината е, че така и не се научих да управлявам дъската на колелца. Но все още тая нескрита любов към този симпатичен спортен атрибут. А когато зърна някой интересен и различен негов модел, направо пощурявам от радост.

Момчетата от британския бранд "Loki", например, правят именно такива дъски - уникални. И, да, доста дълги :) Всяка е изработена ръчно от дървен материал, събиран от всевъзможни места и рециклиран впоследствие. Нещо повече, всяка е неповторима посвоему.

1155984Loki

Целта на бранда е да превърне карането на скейт в неподражаемо занимание, а екологичната концепция на продукта допълнително увеличава добавената му стойност.

Компанията, базирана в малкото градче Budleigh Salterton, Девън, предлага и възможност на всеки желаещ сам да предложи идея за дизайн и по този начин да се сдобие с мечтаната дъска.

Има нещо твърде с дъх на детство и на свобода в моделите на "Loki", направо са убийствени, няма майтап.

1155982Loki

Допадат ли ви, а? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май