Скачайте като кенгуру!

Как? С новата мания Kangoo Jumps!
Скачайте като кенгуру!

Някога искало ли ви се е да скачате като на пружина, както кенгуру или както тигъра от Мечо Пух? Ето как можете да го постигнете.

Kangoo Jumps или "скачащите обувки", както ги наричат, са обикновени обувки, към чиито подметки е прикрепен необикновен батутен механизъм. Първоначалният замисъл за разработването на такъв тип обувки е бил, за да се употребяват от контузени атлети, които по-лесно да се възстановяват от травмите си. След това към тях се добавят удобства и джаджи и в момента влизат в тренировките на хора от 5-6 до 80 годишна възраст (или пък до 109 години, както мъжа в долното видео).

Според видеото, което можете да видите по-долу, Kangoo Jumps спомагат за поддържането на изправена стойка и по този начин намаляват шанса за претоварване на гърба с този вид тренировка. Специалният дизайн на обувките пък осигурява омекотяване при подскока и по този начин редуцира натоварването на  ставите. Обувките са лесни за употреба, навсякъде и по всяко време и осигуряват пълноценна тренировка на тялото. Подскоците като цяло носят едно усещане за свобода и ни връщат обратно към детството, което прави упражненията с Kangoo Jumps още по-приятни. Кенгуру обувките могат да се използват както в зала, така и навън в парка за джогинг, у дома като уред за отслабване и поддържане на форма или, както твърдят специалистите, за рехабилитация след травма.

При всички положения си струва да се опита!

Let's jump!

ключови думи:
Kangoo Jumps

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април