Пролет в гардероба: якето от деним

Комбинирайте го със свежа рокля на цветя
Пролет в гардероба: якето от деним

Какво ще измъкнем от гардероба днес ли? Ами, твърдо оставаме на деним вълна с... късото дънково яке!

Въпросното горнище е чудесен пролетен избор както в стила на обличане на дамите, така и в този на мачовците. Разбира се, само при условие, че решите да не прескачате границите на неофициалното, ежедневно облекло. За коктейл или за всяко друго лъскаво събитие ви съветваме да се спрете на по-претенциозно наметало :) Може и да е вълшебно...

Освен това, нека ви обърнем внимание на практическата стойност на термина "късо". Препоръчваме ви да не се доверявате на ретро-формулата "от студ умри, гъзар бъди", особено през тази дъждовна и студена пролет.

В САЩ мини якетата от деним(и като цяло - всякакви горнища), едва покриващи гърдите, може да са супер модерни и шик, но всъщност... никак не топлят. Бихте могли да ги ползвате за секси аксесоар, под който да носите само... бански костюм.

Иначе би било по-разумно да си осигурите дължина на якето поне до кръста. Така няма да жертвате нито добрия вкус, нито удобството, нито изкусителния външен вид. Не забравяйте, че всяка къса дреха допълнително скъсява торса, а ако разполагате с т. нар. любовни дръжки, носенето й не е особено препоръчително.

Като си говорихме за деним шортите пък, споменахме, че редица холивудски красавици ги предпочитат в гардероба си. Това важи със същата сила и за дънковото яке.

Сред най-големите му почитатели е Риана. Ако не рискуваше твърде много имиджа си, тя сигурно нямаше да го свали от гърба си.

Интересното в случая е, че известните мъже също често се пременят с яке от деним. Защо според вас Джеймс Бонд има толкова много жени? Ами, той е перфектният деним герой и често обича да го показва.

И на последно място: късото яке би се комбинирало прекрасно с пролетна рокля на пъстри цветя.

Вижте, например, избраната от Джесика Симпсън комбинация в галерията? Не е ли симпатично-пролетна?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май