Прибори, мирно!

Вилицата, лъжицата и ножът повече няма да се губят...
Прибори, мирно!

Дизайнерите от съседна Турция залагат не без основания на поръчковия дизайн. Продуктът, с който ще ви запознаем, е направен изцяло по желание на клиенти и може да пожъне истинска слава в редица домакинства. Става въпрос за...

... комплект магнитни прибори. Иначе нормално изглеждащите вилица, лъжица и нож, създадени от Designnobis, имат една полезна функция – стоят на едно място, когато им "заповядате".

Триото, разбира се, може да бъде разделяно, когато дойде ред за подреждане на масата. Клиенти на Designnobis обаче се оплаквали от честата загуба на вилици и ножове из потайните кътчета на кухнята. Това става причина за появата на въпросния магнитен комплект, който да подсигурява разсеяните домакини и гости, че приборите ще си останат завинаги при тях.

Освен всичко друго, комплектът, наречен с военния термин Attention! (англ. "мирно!") е наистина забавен и може да послужи като развлечение на малки и големи преди хранене :) Ако ви интересува как да се сдобиете с куп военизирани вилици и ножове, можете да пишете на създателите им във формата за контакти на сайта на Designnobis.

За повече снимки на комплекта, скачайте в галерията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май