Празнична идея: направете си коледен албум

Със снимки, рецепти и картички вътре
Празнична идея: направете си коледен албум

Знаете как е: цяла година ги чакаме тези коледни и новогодишни празници, а когато същите най-накрая дойдат, се изнизват толкова бързо, че дори не ни остава време да кажем "Зеле!". То е ясно, че не разполагаме със силата да ги задържим, но можем поне да се опитаме да ги увековечим. Ето как: като си направим красив коледен албум.

Лесно е. В него ще подредим весели снимки, щракнати по време на празничните чествания, а и отпреди това; смешни коледни рисунки на най-малките членове на семейството; рецепти за сладкиши и  за вкусни манджи с дъх на Коледа; частици от неволно счупени коледни играчки; звънчетата и малки изненади.

Важно е в албума да се опитаме да поберем и съхраним всички онези красиви и споделени моменти, които имаме навика да забравяме само няколко седмици след започването на новата година. Едва ли ще успеем на 100%, но със сигурност по-голямата част от задачата ще я свършим.

Така, винаги, когато имаме нужда от коледно вдъхновение, просто ще разгръщаме книгата със спомените и ще си взимаме от нея с пълни шепи от това, което ни трябва. Нещо повече, ще си напомняме най-важното: че празниците са хубави заради хората, с които сме ги изживели :)

Така е, нали? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май