Повече уют в кухнята

С три малки промени
Повече уют в кухнята

Няма да крия, че едно от любимите ми места в дома е кухнята. Обичам я, защото е малка и спретната. А вляза ли в нея, почти винаги ме озарява кулинарно вдъхновение.

За целта се старая да поддържам винаги приятна и уютна атмосфера в помещението, предразполагаща към спретване на готварски чудеса.

А понеже е пролет, мисля в най-скоро време да реорганизирам кухненското пространство и да го обзаведа с някоя нова кулинарна джаджа. В тази връзка, събрах три чудесни идеи и бързам да ги споделя с вас:

За плодовете

Не искам да се хваля, но харесах на сладурите перфектен дом. Вместо в скучна фруктиера, възнамерявам от сега нататък да ги слагам в симпатични плетени кошнички. Като тези: 

Williams - Sonoma

Поставени на различни места из стаята, те създават романтично усещане за пикник сред природата. Освен това са практични, защото са лесно преносими.

За ядките

Тях пък реших да ги сложа в голяяяям стъклен буркан. Така ще мога да ги наблюдавам какво си правят вътре ;) Обаче, задължително ще украся новата им къща с цветни и смешни стикери. Ще сложа и панделка. Страхотно!

World Market

За готварските прибори

Понеже готвя често, те трябва да са ми на разположение. Затова измислих да ги съхранявам в широка керамична чаша, в непосредствена близост до готварската печка. Умна съм, нали? Е, добре, де. Признавам, че идеята не е моя, но е наистина много добра =) 

Williams - Sonoma

 

Е, това са моите подаръци за кухнята. Вие какво ще подарите на вашата? А, тук е мястото да ми споделите: колко често прекарвате в нея? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май