Очарователно непотребни глупости

Идеалната им безсмисленост ще ви накара да ги обикнете
Очарователно непотребни глупости

Лесно е да се обичат неща, които не само подпират идеално вратата, ами и функционират според описанието на опаковката си. Такива има много и обикновено се разпознават по това, че принадлежат към марки, прочули се с традициите в изработването на стоки от подобен тип. Често не са изработени в Китай, но това не е от особено значение.

Но какво да правим с нещата, които не стига, че не вършат работата, която се очаква от тях, ами не стават за каквото и да е друго? Съгласете се, че дори и най-артистично настроеният човек не би си закупил с готовност презерватив с дупка или чук с гумена дръжка.

Да, но за сметка на това артистичните хора са в състояние да измислят глупости, които са толкова изобретателно непотребни, че чак очароват презадоволения от свръхполезни джаджи юзър. Перфектен пример за това е серията продукти, създадена от италианеца Джузепе Коларусо.

Разбира се, идеите засега са само на рисунка, но нищо не пречи някой ден да се превърнат в реалност и да покорят сърцата на прагматичната, но отчаяно нуждаеща се от простотии публика. Тайничко шепнем "Дано..."

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май