Научете се да флиртувате

Научете се да флиртувате

Когато между мъж и жена възникне чувство на симпатия, и двамата ги обзема леко вълнение, подкрепено от крайна нерешителност. Страх ги е да доближат другия, спират се. И по правило в резултат на това остават да страдат в самотата си. В съвременния свят обаче е актуална пълната разкрепостеност и човечеството е измислило прекрасен начин за общуване, криещ в себе си много намеци за тайните ни желания. Игривият флирт е способен да очарова дори и наглед недостъпен човек.

1850020

Флиртът е изискан начин на общуване, в чиято основа залагат приятният глас, подкрепен от уверени интонации и впечатляващи постъпки. Понякога дори един прост жест с химикалка или молив може да е елемент на флирт. Трябва обаче да имате предвид, че външният вид помага за подобно властно поведение. Нежните гънки на косата ще кажат на мъжа, че момичето изглежда женствено, а облеклото може да допълни образа на страстна и огнена жена. Украшенията и различните аксесоари също са полезни при флирт с мъж. Неизменна част от флирта са красивата усмивка и нежно гледащите очи, хвърлящи от време на време наивни погледи. Най-поразителното е, че походката на жената също може да е елемент от флирта.

1850017

Целта на флирта

Погрешно е мнението, че момиче, което флиртува с мъж, е достъпно за секс. Флиртувайки, жената показва своето превъзходство, лекотата, с която общува, и абсолютното си спокойствие. Така тя намеква, че не е хич наивна и че за да й се хареса мъжът, ще трябва да положи много усилия, както физически, така и морални. Важно е при това да не прекалява, тъй като излишната настойчивост може да й изиграе лоша шега. Всеки мъж се чувства по-уверен, когато получава жестове на внимание, което може да доведе до нагло и грубо отношение. Във флирта най-важното е жената да усеща границата между кокетството и упоритата натрапчивост. Изкуството се базира върху приятните красиви фрази, които да галят слуха на събеседника. Този вид общуване не допуска нецензурни изрази. Говорейки жаргонно и вулгарно, жената обикновено отблъсква противоположния пол, макар днешно време да има и мъже, които харесват именно такъв тон. В такива случаи остава дамата да реши дали й е нужен такъв партньор – само за флирта или и за в бъдеще.

1850019

Ти си личност

Флиртувайки с мъж, жената не трябва да забравя, че на първо място е личност, че си има своите принципи и стереотипи. Ако се държи като някакъв друг човек, например като скромна девойка, докато в душата й пламти страст, или пък демонстрира предизвикателно поведение, докато всъщност е скромна, рискува да създаде погрешна представа за себе си. В сферата на любовта преди всичко е важно човек да бъде себе си и да не се страхува да покаже дори и отрицателните си страни. Кой знае, може пък точно те да очароват "жертвата".

Жената трябва да запази спокойствие и душевно равновесие. При флирт тя упражнява властта си над мъжа. При това изобщо не е задължително да става хладнокръвна "желязна лейди" или пък опасна "фатална жена". Флиртът може да е нежен и лек и да привлече също толкова успешно вниманието на събеседника. Един от основните принципи е да имате чувство за хумор и да умеете да се присмеете на собствените си недостатъци. Благодарение на това можете да имате страхотен успех. В запознанствата с хора от противоположния пол не бива да забравяте, че всеки човек е по своему индивидуален и талантлив.

И за финал...

Флиртът е благоразумен подход към започването на нови запознанства и връзки. Важно е при флиртуване жената да се покаже такава, каквато би искал да я види мъжът. Често силният пол не смята за свой идеал кокетните и предизвикателни дами. В мъжкия свят еталон за съвършенство е скромната, приятна девойка. Така че преди да започнете да флиртувате по-кокетно, замислете се дали събеседникът ви иска това и как ще го приеме.


ключови думи:
правила флирт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април