Направете подарък на фотоапарата си

Купете му каишка
Направете подарък на фотоапарата си

Не постъпвайте като нас. Не се дръжте небрежно с ценните си, купени с пот на челото вещи и предмети. Напротив. Бъдете щедри и внимателни към личните си съкровища. А ако и фотоапаратът ви се намира между тях, зарадвайте го с нова, цветна и вдъхновяваща към приключения каишка. Като тази = )

Тя е дело на Лиза Грим и Ерика Курдук – две приятелки, които успяват да намерят нова, уникална връзка между модата и фотографията.

Лиза е дизайнер, а Ерика не излиза от вкъщи без фотоапарата си. В миг на творческо просветление двете решават да обединят интересите си, за да заменят скучните (обикновено черни) каишки с весели ремъци.

Capturing Couture са подходящи за SLR/DSLR фотоапарати и позволят скъпата техника винаги да е близо до притежателя си. Освен това са оборудвани с всички необходими екстри: найлоново покритие, гарантиращо трайност, удобна и мекичка подложка за врат, възможност за регулиране на дължината, както и система за бързо освобождаване на фотоапарата от тях.

А моделите? Многобройни са и създават ужасна трудност да се спреш само на един.

От покритите с морски камъчета Hibiscus Ocean, през потопените в плюш и жакард Rose Baroque, до флоралните мотиви по Red Organza... Тези каишки са шик, изпълнени с живот и способни да подготвят фотоапарата ви за неповторими и впечатляващи кадри.

За това смеем да твърдим, че цената им никак не е висока – тръгва от 40 долара и варира при различните модели. А добрата новина е, че стилните каишки могат да бъдат поръчани он-лайн и доставени до дома.

Какво му трябва повече на фотоапарата ви ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 02.08.2011 | 17:23
    О, разгледах им сайта целия, има прекрасни джвъчки! 49 долара обаче - не знам. +тва ако тръгна да си избирам, 100% ще харесам поне три..
  • 1
    от Не е посочен | 02.08.2011 | 17:18
    Да, да, подарък за някаква си вещ - друг път! Ще е подарък за мен - и фотоапаратът се превръща в шарен аксесоар :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май