Миниатюрен живот на върха на пръста ви

Колко изящна може да бъде природата
Миниатюрен живот на върха на пръста ви

Ако някой за пореден път се чуди какво търсят някакви си животинки на страниците на сайт за активен и здравословен начин за живот, ето го (не много) краткият ми отговор.

Животните са готини и карат много хора да се чувстват добре. Дори не е нужен физически контакт с тях, за да се усмихнеш и да ти стане приятно. А в името на този сайт освен Fit, има и Well. За първото отговаряме изцяло ние. Второто обаче често поверяваме на разни други биологични форми на живот, тъй като те много добре се справят с него и без думи.

Освен това, когато колежката ти отсъства и си поставен пред задачата да крепиш цял един сайт на плещите си, умението да създаваш бързи статии от сладки картинки, намерени в интернет, може да бъде животоспасяващо.

Тези картинки специално ги намерих в един Flickr албум, озаглавен Tiny Animals On Fingers. Посветен е точно на това, което подсказва заглавието му - животинки с размер, вариращ от половин нокът, докъм половин шепа, разположени на човешки ръце. Става дума за всякакви костенурчета, жабки, маймунки, гущерчета, насекомчета и какво ли още не. Заповядайте в галерията за моята специална селекция от този микрокосмос!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май