Любовта на мъжа минава през...

Любовта на мъжа минава през...

1768606

Желанието за секс

Всяка жена може да потвърди, че мъжете си падат по сексбогини и ако покажете на избраника си, че го желаете, именно това ще го спечели. Ако сте отворени към експерименти - смяна на пози, мръснишко говорене и ролеви игри, това са бонус точки за вас.

Всъщност...стомаха?

Универсалната истина, че любовта на мъжа минава през стомаха има някакъв резон. Ако го посрещнете по нежно, копринено пеньоарче и сте сготвили любимата му вечеря, как може да не ви обича?

Подкрепата

Който и мъж да попитате какво му е нужно в една връзка, ще ви отговори: подкрепа. Най-голямото доказателство за любовта на жената е не само нейното доверие, но и безрезервната подкрепа, която би оказала във всяка ситуация. Дори когато онзи бизнес, който иска да развие, няма никакво бъдеще, според вас.

Поддържането на егото

За мъжкото его биха могли да бъдат казани много неща и въпреки че представителите на силния пол отричат да го имат, то си е тяхна характерност и трябва да бъде поддържано. Дали с комплименти, дали с жестове, нужно е да показвате на мъжа, че във вашите очи е велик и притежава изключителни качества.

Високите скорости/спорта

Да, ако разбирате от коли и обичате високи скорости, вероятността той да ви хареса е по-голяма. Но истината е, че спортът и колите не са интереси, принадлежащи към така наречения женски свят. Ако показвате респект към неговите интереси и това, което обича да прави в свободното си време, то определено ще се превърнете в гаджето-мечта. 


 

ключови думи:
мъж обич минава

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април