Комфортни фитнес джапанки?!?

И не само... FitFlop са и сандали, и ботуши, за които твърдят, че решават ортопедични проблеми
Комфортни фитнес джапанки?!?

Джапанките в сака и билет за влака... се пееше в една популярна песен. И въпреки че сезонът на плажните приключения вече е закрит, нямаше как да не споделим с вас нещо типично именно за него.

Вероятно сами сте се убедили във факта, че джапанките са едни от най-удобните и ефирни обувки, създавани някога на планетата. Е, потънали в комфорта на един симпатичен нов чифт, може би не сте се замисляли, че те могат да са причина и за някои доста сериозни здравословни проблеми.

Ортопедите твърдят, че джапанките не стабилизират добре ходилото отстрани и отдолу. Това, от своя страна, ви принуждава да присвивате леко пръстите на краката, докато ходите, за да не изгубите любимите си джапанки някъде по пътя. Звучи ли ви познато? И така, с времето започват да се "обаждат" болки в ставите, в кръста, в гърба...

Точно тук се появяваме ние, за да ви предполжим нещо здравословно и новаторско – FitFlop. И преди да започнете да оплитате езика си в налудничави произношения, бързаме да кажем, че става въпрос за фитнес джапанки.

Създаването на обувка, която стимулира крака по начин, подобен на 30-минутната разходка по пясъка, се оказва истинско предизвикателство пред дизайнерите на британската марката.

Тайната на комфорта на FitFlop се крие в иновативната технология. Уникалната им многопластова подметка леко дестабилизира петите, което кара мускулите да работят извънредно и същевременно натоварва бедрата. Всъщност, сандалите са проектирани да абсорбират вибрациите по време на движение. Това пък намалява напрежението в ставите, подобрява циркулацията на кръвта и най-общо пресъздава походката тип "боса по асфалта". Стабилната пета, в комбинация с мека сърцевина, поддържа всички елементи от тялото в правилна линия. Именно различната плътност в подметката позволява на крака да запази баланс и да се чувства отпочинал през целия ден. Ами да, получава се нещо като своеобразна фитнес тренировка за вас и вашите крачета. FitFlop

Но това не е всичко. FitFlop предлагат цяла колекция от пъстри и красиви ортопедични обувки за всеки член на семейството – пантофки, маратонки, ботуши. Стилната им визия пък позволява да се комбинират с различни тоалети.

Редица известни личности, като Опра Уинфри, Миша Бартън, Хилъри Суонк, Хайди Клум, Дженифър Гарнър, Джесика Бийл и др. са сред почитателите на марката.

Цените варират от 20 до приблизително 200 британски лири, но дори и безпаметно да сте се влюбили в тях, ще трябва да почакате. FitFlop не доставят до България, което, разбира се, ни кара да се чувстваме доста ощетени.

Естествено, съществуват алтернативни сайтове, откъдето можете да поръчате едно такова вълшебно чифтче, затова ви съветваме предварително да проучите всички възможности.

Пожеланието ни към вас е някой ден да имате шанса да вкусите от удобството, което FitFlop създават. Повярвайте ни, води до пристрастяване и го твърдим от собствен опит. А, да, разгледайте галерията за повече визии :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май