Компактен комфорт за всеки

Mantis е новото ми любимо място за седене на открито
Компактен комфорт за всеки

Бидейки един заклет противник на автомобилизма, понякога осъзнавам, че това ми отношение си има своите недостатъци. Иначе казано, нежеланието за шофиране е най-големият враг на желанието за къмпингуване.

Въпреки всичките си старания, до ден днешен все още не съм открил начин да натъпча в 80-литровата си раница всичко, което ми е необходимо, за да си осигуря комфорт в рамките на един по-продължителен престой сред природата. Защото за там си трябват разни базови неща като палатка, спален чувал, дрешки, обувки, хавлии, хигиенни пособия, осветление, газов котлон, съдове, прибори, четиво, музичка и не на последно място – столче. Да, столче!

Ако сте пробвали да клечите или да седите на земята по-продължително време, знаете за какво говоря. Столчето си е супер необходимост и аз го обичам, но често се лишавам от него, поради невъзможността да си го натикам в багажа. Ето защо 120 долара ми се струва почти приемлива цена за най-компактният шезлонг, който съм виждал някога.

Alite

Той се нарича Mantis (богомолка, букв. превод от англ. ез.), тежи по-малко от килограм, но пък за сметка на това може да издържи над 110-килограмово туловище. Направен е от издръжлива, но дишаща материя и алуминий, а в сгънато състояние е голям едва 44 на 12 сантиметра. И изглежда жестоко. За цената вече споменах. Моят рожден ден мина, но пък можете да ми го подарите, защото съм симпатичен и готвя с желание.

Alite

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април