Коледни играчки или малки терариуми

А защо не и двете едновременно, м?
Коледни играчки или малки терариуми

Изтъркаха ли ви се оригиналните идеи за коледни играчки? О, така кажете - преди малко в любимия си блог Free People Blog попаднах на една хрумка, която съм убедена, че ще ви се стори интересна и, че ще поискате да я реализирате на мига.

Та, ето за какво иде реч: коледни играчки-терариуми, аха!

За да ги реализирате, ще ви трябват няколко стъклени, прозрачни играчки – по-възможност със сферична форма. Освен това, ще са ви необходими различни сухи цветенца, вейки, пръчици и други такива, които можете да съберете от някой парк.

Цялата философия на направата на следващите коледни терариуми се състои в това, че "закачалките" на играчките трябва да се отстранят и през образувания отвор вътре да се натикат избраните елементи от природата. Готиното е, че някои сфери могат да се отварят и не се налага да се чудите как да се докопате до вътрешността им.

Съветът ми е да не прекалявате твърде много с пълнежа обаче, защото ще стане претрупано. Вариант е вътре да добавите и иглички от бор, ако ви се нрави идеята.

1137114FreePeopleBlog

Ами, не ви остава друго, освен да пробвате. Може пък да останете очаровани от резултата. Ако е така, в никакъв случай не забравяйте да ни изпратите снимка. Нали сме любопитни, всичко искаме да видим, брей!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май