Какво научих от провалените си връзки с жени

Какво научих от провалените си връзки с жени

Много често ние, жените, обвиняваме мъжете за провала на връзката ни, наричаме ги с обидни имена, или пък ги заклеймяваме като "по-слабия пол". Съществува обаче една теория за емпатично усещане на света, според която ще живеем по-спокойно и по-добре, ако се опитваме да се поставим на мястото на другия. Това можем да постигнем като се заровим надълбоко в мъжката психика.

1785948

Затова днес ви представяме историите на няколко мъже и уроците, които са научили от провалените си връзки досега. Лутайки се между тях ще се научим да разбираме мъжете по-добре, но и ще научим едно-две неща за нас, жените и светоусещането ни спрямо връзките.

1785949

"Научих се, че никога не трябва да казваш: "със сигурност ще съм по-добре без теб!" на някого, когото обичаш. Със сигурност няма да завърши добре за теб", Натанаил, 24.

"В една връзка трябва да си избирате много добре битките и темите за спорове. С предишната ми приятелка се държахме на положение и никога за нищо не се карахме. Всичко потискано обаче в един момент експлоадира. Няма как да не се караш с човека, с който си. Мисля, че наистина, ако човек се спре и помисли дали си струва да се подхване един спор, това би помогнало", Кейси, 28.


С приятелката ми бяхме заедно от пет години, още от гимназията. Истината е, че хората се променят с годините и накрая е възможно връзката ви да не устои. Ако човекът не е достатъчно пораснал, когато вие сте пораснали, значи нещо куца и е по-добре да прекратите връзката", Блейк, 22.

"Разбрах, че никога не трябва да се прибързва в една връзка. С приятелката ми заживяхме заедно, защото тя трябваше да се изнесе от апартамента си. Дори когато обстоятелствата ви принуждават обаче, не трябва да прибързвате, защото ние не искахме да се разделяме, но битовизмите ни принудиха", Сет, 28.

"Научих, че може да има такова нещо като "прекалено много заедно". Толкова време бяхме като залепени, че това разруши връзката ни. Все пак не бяхме на меден месец, където да се отдадем изцяло един на друг, а бяхме просто гаджета, трябваше да имаме и други животи", Дан, 25.

"Научих се да не излизам с жени, чийто родители са прекалено властни. Майката и бащата на предишната ми приятелка бяха убедени, че аз не съм от правилната религия и не практикувам правилната професия. Е, сега тя излиза с лекар, защото според тях това е най-добрият избор за нея. А аз си търся гадже по нови критерии", Еди, 32.


ключови думи:
жени провал учене

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април