Как да преодолеете някого, когото не може да имате

Как да преодолеете някого, когото не може да имате

1782861

1. Реалността е мощен инструмент

Използвайте го. Не си създавайте илюзорен свят, представяйки си как всичко ще се нареди според желанията ви. Повтаряйте си как стоят нещата наистина. Мъжът все още е обвързан и не е сигурно дали ще се раздели с приятелката си или пък продължава да подхожда много несериозно към вас, независимо от това какво ви говори. Повтаряйте си фактите от реалността, докато те успеят да притъпят желанията ви.

2. Признайте, че не всичко е толкова хубаво Когато някой не е напълно "ваш", вие не може да се приближите прекалено близо до него и съответно да видите грозните му страни. Освен това хората имат странната склонност да преследват именно нещата, които не могат да имат. Но това не означава, че тези неща са перфектни. Фокусирайте се върху негативните страни на човека, които вече са ви известни и сега осъзнайте, че това е само върхът на айсберга. Нали не искате да се сблъскате с него и да потънете?

3. Вслушайте се в приятелите си Те, като личности, следящи цялата ситуация от началото до края, имат много по-обективно мнение. Вие го пренебрегвате по простата причина, че не ви харесва. Е, време е да се вслушате в това, което ви съветват приятелките ви. Колкото и да ви е кофти от нещата, които те казват, това ще ви помогне по-лесно да преодолеете човека, когото не може да имате.

4. Лоша основа – лоша връзка Да кажем, че все пак успеете да завоювате човека, за когото мечтаете – не бързайте да се радвате обаче. Ако в началото на отношенията ви с един човек има твърде много премеждия и разочарование, как очаквате връзката ви след това да бъде стабилна? Дори да смятате, че може да преодолеете всичко, не е ясно как ще мислите след време и дали това няма да се отрази на отношението ви към този човек по-късно.

5. Дайте шанс на други потенциални партньори Да, наясно сме, че копнеете да бъдете именно с този мъж, но за всички е ясно, че това просто няма как да се случи. За да преодолеете по-лесно човек, когото не може да имате, най-добре насочете вниманието си и към други потенциални партньори.

 
1782858

ключови думи:
преодоляване шанс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март