Зодиите говорят: Влюбен ли е в теб?

Зодиите говорят: Влюбен ли е в теб?

Овен

Мъжете от тази зодия действат без заобикалки – те не могат да запазят в тайна любовта си. Ако този мъж ви харесва наистина, той ще направи първата стъпка във вашата евентуална бъдеща връзка. Истинският Овен ще направи всичко възможно, за да ви покаже всичките си качества и умения, за да елиминира съперниците за сърцето ви. Така че няма да се чудите дълго дали вашият Овен ви харесва.

Телец

Чувствените мъже от тази зодия също ще ви покажат ясно, че ви харесват. Те ще ви ухажват по традиционния начин – с шоколадови бонбони, цветя, малки подаръци, комплименти и секси погледи. Ако този мъж ви покани на гости и сготви сам вечерята, значи наистина е много влюбен във вас. Най-хубавото за мъжа от зодия Телец е, че не губи интерес бързо, така че тепърва ще ви изпраща повече и повече сигнали.

Близнаци

Когато става въпрос за привличане, няма да ви е лесно да разгадаете мъжа от тази зодия. Близнаците са много очарователни, но са доста фалшиви и имат тенденция да флиртуват с много жени едновременно. Единственият начин да разберете, че мъжът Близнаци има по-дълбоки чувства към вас, е да изчакате известно време. Ако той продължава да се върти около вас, ако все търси компанията ви, ако изглежда щастлив, когато е край вас, значи вие владеете мислите му.

Рак

Този дълбоко емоционален мъж трябва да се чувства сигурен във вас, преди да разкрие сърцето си. Мъжът Рак е много грижовен и ако проявява интерес към вас, той ще започне да ви обгрижва по различни начини. Той ще се държи снизходително, ще се показва като голям кавалер, ще се държи покровителствено с вас като ваш закрилник и т. н.

Лъв

Мъжете Лъв са страстни, храбри зверове със смели сърца. Този мъж няма да крие чувствата си към вас, а напротив – ще разкаже за тях на всички. Той ще ви обсипва с обич, внимание и подаръци в изобилие. Той ще ви посвети времето си и няма да позволи на никой друг да се конкурира с него за вас.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март