Защо сте нещастни според зодията

Защо сте нещастни според зодията

Овен (21 март – 19 април)

Ти си твърде състезателна и целеустремена личност. Страхотно е да сбъдваш мечтите си и да имаш планове, но си отдъхни за момент. Никога не оставяш време да се насладиш на успехите си и това те изтощава. Забави малко ритъма си на живот и обърни внимание на себе си и близките.

Телец (20 април – 20 май)

Рутината те убива. Нямаш много право на избор и живееш праволинеен живот. Не излизаш достатъчно, правиш едно и също ден след ден. Излез от комфортната си зона. Започни да правиш неща, които не би направила (стига да са в рамките на закона). Ще се изумиш колко освежаващо ще се почувстваш и ще започнеш промяната в начина си на живот.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Не обръщаш внимание на здравословните си проблеми и това те прави нещастен. Време е да потърсиш професионална помощ за физическото и психическото си здраве. Оплакванията ти няма да изчезнат мигновено, но ще отшумят с времето. Няма по-добро състояние от баланса между здрав дух и здраво тяло.

Рак (21 юни – 22 юли)

Искате да бъдете щастливи и да се отпуснете, но миналите ви неуспехи не ви позволяват. Уволнението от бившата работа, проблемната връзка, която приключи, все отрицателни неща, които не ви оставят да продължите напред. Не дълбайте в миналото си, оставете го просто да бъде такова. Освободиш ли се от оковите на предишното аз лесно ще достигнеш до желаната нирвана.

Лъв (23 юли – 22 август)

През повечето време сте щастливи и безгрижни. Но има моменти, в които оставате сами и чувствате тъмната страна на нещата. Опитайте да се наслаждавате на спокойствието и тишината. Не забравяйте, че може да сте сами, но не и самотни.

1876876

Дева (23 август – 22 септември)

Това, което ви прави нещастни, е професията ви. Не е нищо впечатляващо, не предизвиква интерес и желание за мотивация. Преориентирайте се към развитие или промяна на работното място. Може би смяната на позицията ще ви накара да се чувствате по-добре.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Затворени сте в оковите на хорското мнение. Имате постоянна нужда от съвети, коментари и чужди идеи, които да следвате. Освободете се от това, което ви прави слаби. Бъдете учител сам на себе си и почувствайте своята самоувереност.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Съсредоточавате се върху това, което нямате. Не всеки може да кара скъпа кола, да вечеря в лъскав ресторант с красива дама. Обърнете внимание на това, което имате в момента. Не загърбвайте мечтите си, но оценявайте и малкото, което притежавате.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Твърде вглъбени сте в работата си и в изкарването на пари. Нямате време да бъдете щастливи. Липсват ви вълнуващи моменти, които да разнообразят живота ви. Планирайте бъдещето, но не забравяйте настоящето.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Фокусирате се върху негативните неща. Да, животът не е перфектен, но лошите случки не значат лош живот. Опитайте да се фокусирате върху позитивните неща в живота си. Забелязвайте малките изненади навсякъде.

Риби ( 19 февруари – 20 март)

Приемате всичко твърде присърце. Вярно, че загубата на домашен любимец е съпроводена от много сълзи, но животът не свършва. Гледайте по-леко на нещата, не позволявайте всичко да ви разстройва.

ключови думи:
зодии нещастен

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април