Забавни клечки за коктейли

Супер!
Забавни клечки за коктейли

Най-важното

Бонусът са тези сладки звездички на клечка. От диня ;) 

Не знам дали го осъзнавате, но лятото е на една ръка разстояние. Така, де. Най-накрая дойде време за плаж, море и... коктейли до дупка. А ако сте фенове на летните напитки, тогава още сега ще ви дам три суперски и лесни идеи за изработка на подходящи клечки за тях.

Номер 1:

934370A Beautiful Mess

Готина хрумка, нали? Осъществете я като навиете единия край на клечките за зъби с цветни конци за бродиране, редувайки шарките, за да постигнете ефекта на "дъгата". Набучете маслините (или черешите) и сте готови.

Номер 2:

934369A Beautiful Mess

Изработете си мини помпони от хартия. Ей тук ви предлагам един начин, но винаги може да ползвате и някой по-лесен. Закрепете помопончетата за клечките за коктейл с помощта на подходящо лепило. Толкова.

Номер 3:

934371A Beautiful Mess

Имате ли изкуствено цвете на разположение, м? Е, добре. Нужна ви е само чашката му. С тиксо или лепило я свържете с клечката. Т-о-в-а е.

Е, наздраве! Длъжна съм да ви напомня обаче за високата калоричност на повечето коктейли. Добре е да ги комбинирате с редовна физическа дейност. Но вие си знаете.

Задължително заповядайте и във фейсбук, за да вдигнем дружно наздравица за всички прекрасни мигове, които новият сезон е приготвил за телата. И за душите ни ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май