Жените започват да "живеят" на 50 години

Жените започват да "живеят" на 50 години

Животът на жените изглежда започва на 50-години - резултатите от направено във Великобритания проучване показват, че на тази възраст дамите се чувстват по-самоуверени, сексапилни и щастливи, пише в. "Дейли експрес", предаде БТА.

1783343

След като през по-голямата част от живота си са спазвали диети и са се притеснявали за външността си, три четвърти от жените се чувстват по-уверени след 50-ия си юбилей, отколкото след навършването на 20 години, разкрива анкетата, направена по поръчка на компанията "Котън трейдърс" сред участнички на възраст между 40 и 74 години.

Над една трета от дамите над 50-годишна възраст споделят, че сега са по-доволни от външността си, отколкото са били като по-млади, докато една на всеки седем жени се чувства по-сексапилна от всякога. Близо половината от представителките на нежния пол харесват повече тялото си на 50 години, отколкото на младини.

1783341

Допитването показва още, че след като отпразнуват половинвековния си юбилей, дамите спират да броят калориите и вместо това започват да тренират. Над 40 процента от жените зарязват диетите, докато две трети започват да отделят по-малко време и средства за разкрасяване, след като навършат 50 години.

"На тази възраст дамите са по-зрели, по-мъдри и по-щастливи от всякога", казва Шона Джеймисън от компанията, поръчала проучването.


 

ключови думи:
50 години жените живеят

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април