Есен в дома

С няколко лесни декорации
Есен в дома

Топъл или не, новият сезон е вече тук. И няма две мнения по-въпроса - есента е наистина красива...

А ако искате да я вкарате в дома си, при първа възможност украсете жилището си с няколко подходящи есенни декорации.

Бързаме да ви дадем добри идеи в тази насока: 

Код: жълто-оранжево

Хайде! Разходете се в парка и съберете красиви листа, шишарки, пръчици, кестени. После използвайте въображението си, за да ги подредите навсякъде вкъщи. Имайте едно на ум обаче и махнете навреме листата, защото увяхват съвсем и започват да се ронят. Сещате се – после трябва да се чисти.

inm.com

Може да съберете всички есенни съкровища в стъклена купа, която сложете на масата в кухнята или в дневната. Не забравяйте да си осигурите готина тематична покривка и салфетки.

inm.com

С вкус и аромат

Сигурни сме, че имате доста празни стъклени буркани, нали? Съветът ни е да ги напълните с различни подправки, с пръчици канела, със сушени чушки и т. н. Колкото по-шарени станат стъклениците ви, толкова по-добре. Готовите контейнерчета наредете на видно място, за да се виждат отдалече. Не се съмнявайте, че ще създадат усещане за истински уют.

inm.com

Топлина и светлина

Време е да си купите нови свещи и да ги разпръснете по шкафчета и етажерки. Романтиката, която ще донесат с игривите си пламъци, е гарантирана. Ако разполагате със стар фенер, намерете му място на терасата.

Е, това е! Пожелаваме ви невероятна есен, пълна с чудеса :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март