Дъска за желания

Мотивирай себе си, за да постигнеш най-големите си мечти
Дъска за желания

Вече ви споделихме една идея за лесен и нагледен начин, по който да отразявате добрите и лошите си навици и да се стремите да намалите вторите. Днес ще ви запознаем и с една много елементарна, но полезна дъска, която ще ви помогне да си дадете сметка към какво се стремите и в какъв период от време искате да го изпълните.

Избрахме да я наречем дъска за желания, защото в основата си тя е създадена, за да събира мечтите и стремежите ви на едно място.

Ето какво представлява и самата идея:1004186Личен архив/Марина Русева

Това е най-обикновена дъска, разделена на четири части, които отразяват различен период от време – ден, месец, година, цял живот. С помощта на кабърчета можете да закачате на нея различни малки предмети, които да служат като символи на желаните от вас неща. Разбира се, най-вече може да ползвате листчета, за да напишете към какво се стремите и да го поставите в една от четирите категории.

Актуализирайте дъската колкото често се налага, но махайте вече изпълнените цели и желания от нея. Когато виждате черно на бяло към какво се стремите, това ще превърне мечтите ви в осъществими цели, които да гоните. А изпълнените желания носят удовлетворение и мотивация за нови постижения.

Избрали сме да ви покажем няколко от нашите желания за тази година. Те са съвсем стандартни за повечето хора – нова кола, концерт на любимата група, пътешествие и нов домашен любимец.

Ако си направите своя дъска за желания, ни намерете във фейсбук и ни я покажете.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април