Да спиш с любимата си звезда

Или поне в чаршафи с лика ѝ
Да спиш с любимата си звезда

Днес се сетих за една стара, но много оригинална идея за подарък – чаршафи със звездни любимци.

Преди време за рождения ден на един приятел бях поръчала възглавница със снимката на една актриса, която той много харесва. Бях сложила и абсолютно подходящия надпис: "Аз спя с Ерика Дюранс". Рожденикът доста си хареса подаръка и това ме наведе на мисълта да ви дам тази идея за подарък.

Не знам дали по магазините се продава готово спално бельо с лика на някоя известна личност, но това в днешно време не е проблем. В различни сайтове, във фотографски студия и в магазинчета за щампи можете да поръчате този оригинален подарък. Носите им избраните от вас чаршафи и снимките, които искате да бъдат щамповани, и скоро ще сте готови. 

Това предложение е доста добър подарък по две причини. Първо - чаршафите (само възглавница или какъвто спален комплект предпочитате) са практичен подарък, който ще влезе в употреба на човека, за когото е предназначен. Второ – ако щамповате любимата му музикална група, актьор/актриса, спортист, този подарък ще бъде персонален и ще показва, че познавате човека.

Освен ако не сте от малкото на брой щастливци на тази земя, които имат щастието да се запознаят с любимците си, ви съветваме да пробвате този компромисен вариант.

Ако приложите тази идея, задължително снимайте резултата и ни го покажете във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април