Генерирайте си коледно FitWell настроение

Със специалния ни facebook cover photо генератор
Генерирайте си коледно FitWell настроение

Повече от ясно е кой е най-добрият генератор на коледно настроение - самата Коледа. Колкото по-малко дни остават до нея, толкова по-силно ни обзема склонността да си мислим за питка, сарми, ошав, прасенце, червено вино, гирлянди, елхи, подаръци под елхите и звън на звънчета.

Тъпите коледни песни по радиото звучат почти приемливо и дори за временно сме склонни да повярвате в съществуването на дебел старец с афинитет към червения цвят, който успява не само да събере подаръците за цялото световно население в един чувал, но и да ги раздаде в рамките на една нощ, промъквайки се през комина в места, които дори нямат комин. Такива ми ти работи.

Ние обаче много държим да имаме своя незначителен, но характерен принос в създаването на коледно настроение, затова през идните дни на сайта ще се появява все повече несериозна, но тематична информация и още нещо...

Решихме, че поредната година и поредният сайт със снежинки и коледни шапчици по дизайна на страницата ще ви дойдат в повече. Затова нашите дизайнери и програмисти бяха натоварени със задачата да спретнат нещо, което хем да е в синхрон с празника, хем да се различава от всичко, правено досега.

Резултатът е чисто новият ни коледен facebook cover photo генератор. Посещавайки го, ще имате на разположение ни повече, ни по-малко от три коледни теми, от които можете да си отрежете най-хубавото парче и да си го залепите на фейсбук профила. По този начин ще покажете на приятелите си, че сте истински фенове не само на Коледа, но и на нас - вашите любими целогодишни джуджета по здравословните въпроси.

Бъдете здрави и слушайте, защото тепърва ще си говорим на коледна тематика.

ключови думи:
facebook cover photo Коледа

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май