Вдъхновението е в детайлите

Два свежи аксесоара за добро настроение
Вдъхновението е в детайлите

Има дни, в които съм извън рамките на всякакви традиции. Точно като днес! Конвенционалните неща, които ме заобикалят, ме плашат до смърт (метафорично, разбира се). Направо ми убиват вдъхновението...

В този ред на мисли и с малка надежда, че ако не спася вашето, поне ще ви дам повод да го потърсите, ви представям два страхотни аксесоара. Те бързо предизвикаха възторга ми и, естествено, сега копнея да ги притежавам...

Чантата

Моята разхвърляна вселена от дамски джунджурии, в която перманентно се губя като Алиса в Страната на чудесата. Въпреки привързаността към любимата ми чанта, за жалост настъпва моментът, в който ще трябва да я подменя с нова любима. 

В този смисъл, ето една доста готина алтернатива, перфектна за някой храбър шивач или изкусен дизайнер, например. Симпатичната чанта с винтидж мотиви се предлага в комбинация от два цвята - розово и бежово от лицевата страна. Много ми допадат внимателно скроените външни джобчета, ръчния бод с розов конец, сладурските дървени копчета и малките картинки на ножици по ръбовете. Закачливата панделка, тип шивашки метър, пък е страхотен завършек на това произведение на изкуството, направено от изкуствена кожа.

Може да се поръча от ModCloth срещу 95 щатски долара без доставката, но по всичко личи, че в момента количествата са изчерпани. Ядец!

Ecrater

Табуретката

Отдавна чакам появата на интелигентна система за подреждане на вестници и списания в домашни условия. И ето, че последната е вече факт! Най-интересното е, че хитрата идея, по проект на Nju Studio, е реализирана под формата на табуретка. Дааа, правилно - табуретка  Hockenheimer.

Всъщност, изобретението изобщо не е кой знае какво, дори като изпълнение е доста просто. Дървената основа с крачета е ръчно изработена от бреза в работилница в Кобург, Германия, и се предлага в два размера - 415х305х70 мм за вестници и 305х250х70 мм за списания. Към състава на табуретката влизат още две кожени ленти с катарами за регулиране и затягане и памучна възглавница с цип в цвят на камила. 

Баварската табуретка е устойчива и персонализирана според собствените усещания мебел, която ще направи колекционирането на различни новинарски журнали интересно занимание с дизайнерски привкус. Супер акцент за някое скучно ъгълче на хола, например. Може да се поръча от тук срещу 130 евро без доставката. 

Nju Studio

Това е от мен! Гответе се и за втора порция, мнооого скоро... :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май