Бухалите не са това, което бяха...

Или казано иначе, от любов към бухалите
Бухалите не са това, което бяха...

Скъпи фитуелчета, сигурни сме, че минимум веднъж сте завиждали на птиците за летателните им атрибути и умения - нямаше ли да е прекрасно, ако можехме и ние да се устремяваме към хоризонта също толкова свободно...?

Нашата особено любима птица напоследък обаче е по-скоро загадъчна, величествена и нощна. Моля, запознайте се с блясъка (във всевъзможни форми) на един интересен представител на семейство Совови - бухалът.

Арт аксесоари

Цветните предмети-украшения за дома, дело на Mod Clay, са резултат от любовта им към красивото. Керамичните бухали, превърнати във вази, саксии, касички, поставки за визитни картички и статуетки, са оригинални и закачливи. А според нас, биха могли да бъдат премерена нотка екстравагантност в някое кътче на вашето жилище. Цените им са около 30 щатски долара без доставката.

Mod Clay

Или пък малки цветни бухалчета, хвърчащи по стените в апартамента ви? Тематичните тапети от 41 orchard са австралийска изработка, тоест – с гарантирано качество. В допълнение, можете да ги залепвате и сваляте от стената, колкото пъти пожелаете, като това няма да нарани повърхността ѝ. Предлагат се в най-различни варианти, композиции и цветове и дори не е задължително да се ограничавате само до бухали. Огромно разнообразие от горски обитатели в млечни и меки тонове ви очаква на страницата на компанията, а цените им варират от 35 до 140 австралийски долара без доставката.

41 orchard

Идеи, хрумки и бележки

Всички се нуждаят от вдъхновяващо бяло пространство, върху което да отразяват (поетичните си) разсъждения или ежедневни мисли, не смятате ли? За целта, американците от Night Owl Paper Goods, изработват повече от страхотни еко тетрадки и бележници. Все пак, бележникът със симпатичното бухалче остава фаворит. Твърдите му брезови корици, заедно с хартията, са 100% биоразградими и рециклируеми. Отличен 6!

Night Owl Paper Goods

Сладурски играчки

Само тук, в Happy Felties, ще откриете крилатите приятелчета, превъплътени в малки орнаменти за декорация и украса или пъстроцветни калъфчета за мобилен телефон. Всички са абсолютна ръчна изработка, като материалът, от който са изработени, е рециклиран филц. Множеството мъниста по тях, цветните шевове и бляскавите пайети ги правят да изглеждат като излезли от анимационно филмче. На пръв поглед, грубо скицирани с налудничави акценти и необичайни десени, всъщност са очарователни. Цените им са между 10 и 20 щатски долара.

Happy Felties

Винтидж бижута

The Owl Lady засипват с автентични винтидж елементи, чиито основен мотив отново е бухалът. Разнообразието е огромно - от обеци, шикозни брошки, ключодържатели, колиета до всякакви дребни джунджурии. Е, цените са също толкова разнообразни, но пък 10% от продажбите отиват за дарения към World Owl Trust.

The Owl Lady

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май