Боксова круша или торба за мръсно пране?

Отговор: и двете едновременно
Боксова круша или торба за мръсно пране?

Каквото и да си говорим, хубавите неща са мултифункционалните, затова тях обичаме най-много. Такава, разбира се, е и следващата хрумка, върху която ще се опитаме да фокусираме вниманието ви. На пръв поглед, това, което ще видите на екраните си, ще ви заприлича на боксова круша, но...

При малко по-задълбочено вглеждане, ще ви стане пределно ясно, че не е никаква круша, ами обикновена торба, предназначена за съхранение на мръсното пране :)

Хитрата измишльотина може да побира доста дрехи, а колкото по-тежка се направи, толкова по-автентично става и второто ѝ приложение - спортното. Може да се закача в гардероб или другаде и да се превръща в идеален тест за силата на юмруците. Струва 36 долара но, за съжаление, няма как да бъде поръчана онлайн, тъй като производителите ѝ не са предвидили доставка до България.

Без значение този факт обаче, торбата безспорно си я бива. Струва ни се, че тя би се превърнала в чудесен подарък за любителите на бокса. А пък и за тези, които обичат да се поддържат в добра физическа форма. 

1107408Swissmiss

На вас хареса ли ви? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април