Аз, ти и всички останали във фейсбук

Накуп
Аз, ти и всички останали във фейсбук

Ето ни и нас. 

Ако имаш един или повече профила във фейсбук, значи фигурираш и на тази картинка. Тя е взета от страницата The Faces of Facebook, която е своеобразен колаж от всички профилни снимки (и акомпаниращите ги профили) в най-голямата социална мрежа. Резултатът е една невъобразимно огромна мозайка, съставена от 1 278 839 000 (и умножаващи се в реално време) квадратчета.

Престрашиш ли се да последваш линка, ще имаш възможността да увеличаваш произволни места от изображението в опит да откриеш себе си или някой от многобройните си приятели. От личен опит ти казвам, че успехът в това начинание зависи единствено и само от късмета, затова по-добре дай достъп на приложението до профила си, ако искаш да видиш къде точно се намираш.

В случай, че те интересува, картинката е с резолюция 1400 х 900 пиксела. По този начин те информирам, че във всеки пиксел са нагъчкани над 1014 души. А ти си мислеше, че живеем натясно...

Така и така си говорим за фейсбук, защо не се присъединиш към фен-страницата ни там? Обещаваме да не злоупотребяваме със снимката ти :)

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май