Canyon by Rockacoca: ръчно рисувани слушалки

С настроение
Canyon by Rockacoca: ръчно рисувани слушалки

Невероятни! Така, с една дума, бихме описали тези цветни, анимирани слушалки, които са истинска радост за окото. Признаваме си, че с удоволствие бихме слушали любимите си парчета на тях.

Модерният аксесоар, който е абсолютно произведение на изкуството, е резултат от съвместната работа на техно-производителя Canyon и небезизвестния бранд за алтернативна мода - Rockacoca.

За радост на всички меломани, слушалките се появиха у нас преди броени дни, на 16 септември, по случай първото издание на младежкия фест ON!Fest.

Лимитирана версия от 30 безценни модела бе представена на своеобразно изложение в Интер Експо Център, София, и получи масово одобрение.

Всеки модел е с неповторим дизайн и е изрисуван с много въображение. Що се отнася до техническата част, слушалките възпроизвеждат хипер чист звук и безспорно са адски удобни за носене.

Всъщност, до края на феста всички желаещи получиха възможността сами да ги тестват и да видят на живо как се изработва чифт слушалки с оригинален дизайн. Както и сами да се включат в криейтив предизвикателство с награди.

Ден след ON!Fest, Canyon by Rockacoca вече се предлагат в магазините от веригата Multirama. А ние знаем какъв подарък да си поръчаме на дядо Коледа :) Харесайте си и вие един ... в галерията ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май