BookBike

Велобиблиотека за живеещи натясно
BookBike

Ако имате удоволствието да притежавате велосипед и неудоволствието да живеете в малък апартамент, то със сигурност ще оцените факта, че някъде там има един италиански дизайнер, който мисли за вас. Името му е Уго Фава и работи за студио BYografia. А решението на вашата вело-битова драма се нарича BookBike и трудно може да бъде по-елегантно.

Както е видно от снимката, става дума за етажерка, която в лявата си част разполага със закачалка за колело. Дървото от вътрешната част е подсилено с устойчив на изтъркване материал в местата, където е възможен риск от контакт с металните части на велосипеда. Куката е с променлива височина и е прикрепена към здрава алуминиева релса, която ще издържи дори и 30-килограмовото возило на прадядо ви от времето на Балканската война. Вдясно са предвидени 7 рафта, които с готовност ще приютят каска, ютия, книги, дискове, котката, цветето и остатъка от снощната ви вечеря. Можете да избирате между три цвята – тебеширено бяло, стоманено сиво и антрацит.

Също така, можете да избирате дали да си го купите или да не си го купите. Ние няма да си го купим, защото струва 2865 евро. Даже вече не ни харесва чак толкова. И изобщо, кой е казал, че е неприлично да си държиш колелото в банята?! 

BYorgafiaBYorgafia

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 06.02.2012 | 16:31
    Отговор на коментар #1 от : Марги, така е! Колело - вари го, печи го, стърчи. Но да стърчи за 3000 евра вече е абсурдно, ахахахаха!
  • 1
    от Не е посочен | 06.02.2012 | 15:08
    Определено не ме кефи, защото колелото стърчи доста пред секцията и заема доста място. Като цяло идеята е добра, но не са я изпипали :) а за нещо недоизпипано да метнеш близо 3000 евра... хайде нема нужда :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май