90% от жените напълняват при сериозна връзка

90% от жените напълняват при сериозна връзка

Статистиката показва, че 90% от жените напълняват, успокоявайки се след една дълга връзка.

Повечето от жените след шестмесечна връзка започват да напълняват, показват най-нови изследвания. Принципно това става, след като нежната половинка се отпусне и започне да се чувства комфортно заедно с любимия си, предаде БГНЕС.

От 1000 жени, които участвали в изследването, една трета обвинили за качването на килограми големия брой уютни нощи, прекарани вкъщи. Всяка пета жена смята, че основен виновник за това е, че вярват на връзката и партньора и не обръщат внимание на теглото.

Една от десет жени смята, че когато вече има сериозна връзка, може да се отпусне и да се отдаде на удоволствието, което предлагат калоричните вечери, преди това така старателно избягвани. "Когато сте сами или сте в началото на една връзка, желанието да изглеждате добре е по-голямо от всичко, но щом връзката стане сериозна, жените разбират, че партньорът им ще бъде с тях, независимо от това как изглеждат", обясняват психотерапевтите. На жените принципно са им необходими 500 калории по-малко от мъжете, но когато заедно подготвят храната, най-лесно е в чиниите да се слага еднакво количество.

И само няколко калории повече през деня са достатъчни да се натрупат нежеланите килограми, обясняват още експертите.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април