6 признака, че партньорът ви манипулира

6 признака, че партньорът ви манипулира

1.Емоциите ви са много променливи

1839964

Когато партньорът ви манипулира и види, че сте емоционално зависими от него, ще му доставите истинско удоволствие. Това е така, защото той знае как да ви внуши чувство за вина и по този начин вие започвате да не харесвате себе си и дори може да се намразите. Емоционалната нестабилност ви кара да се чувствате несигурни в себе си и вечно недоволни от това, което сте.

2.Връзката ви с приятелите и семейството ви все повече отслабва

Истинският манипулатор знае прекрасно как да ви отдели от света и да ви накара да комуникирате все по-малко с тези, които обичате. Не губете приятелите си, заради любовтa.

3.Нямате собствено мнение

1839967

Когато усещате, че до вас стои по-силен човек и сте влюбени в него, е много вероятно да се превърнете в негово отражение. Слушате го за всичко и сте готови да приемете неговото мнение на 100 процента. Всички останали грешат.

4.Забравяте това, което някога ви е доставяло удоволствие

1839965

Човекът, който ви манипулира, може да ви откъсне от любимите ви занимания, даже без да разберете. И един ден, когато го напуснете, отново ще се сетите за хобитата и любимите си хора.

5.Спокойствието ви се изпарява за секунди

Имайки си манипулатор за най-близък човек до нас, няма как да се чувствате спокойни, дори и за малко. Едва когато се разделите с него ще намерите вътрешен мир, но ще ви отнеме време.

6.Имате чувството, че не можете да се доверите на никого

1839963

Може и да отнеме време, но когато се отървете от манипулатора, ще видите как всичко ще си дойде на мястото.

ключови думи:
манипулация признаци

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април