Какво издава за вас любимата ви салата

Какво издава за вас любимата ви салата

Спомняте ли си тази песничка "Зеленчуци, които не яде, той голям неще да порасте"? Зеленчуците са основна храна за набавяне на необходимите витамини и минерали, за поддържане на здраво тяло и за тези, които искат да имат балансирано тегло. Най-честият начин за консумиране на тези храни е под формата на салата. В света съществуват над 3000 вида салати, като всяка държава си има своя традиционна. В България това е шопската салата. Ето какво говори за вас изборът на салата.

1876896

Шопска салата

Вие сте пълни с енергия и много силно устремени към успеха на всяка цена. Вашето оръжие е острият ум и неистовата страст, която притежавате за постигнете всяка цел.

Овчарска

Вие сте леко тайнствена личност, която може да бъде по-трудно разкрита от обикновеното. Често изпадате в размисли, та дори те да бъдат от сорта "Да ям ли маслини днес или не".

Капрезе

Вие сте хора на крайностите. Може да обичате силно, но и да мразите силно. Властни личности сте, които не искат да показват чувствата си пред света. Знаете как да получите това, което искате и да наложите мнението си.

Гръцка

Всеотдайни и грижовни, обърнати с широка усмивка към света. Често налагате либералните и демократични схващания, които според вас движат света.

Витаминозна

Вие сте на хора на купона и безкрайните забавления. Знаете, че животът е твърде кратък и трябва да го изживеете по най-вълнуващия и незабравим начин.

ключови думи:
любима салата

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април