Тайните на поза лодка

Тайните на поза лодка

Най-важното

Сега ще ви запозная с едно ново йога упражнение. То е наречено "лодка" и ще ви помогне да заздравите тялото си. Освен това йогата ви помага да намалите стреса и холестерола, което ще ви помогне да живеете по-здравословно. Но какви точно са тайните на това упражнение.

Това упражнение заздравява мускулите на торса, като по този начин се явява едно от най-добрите йога упражнения за намаляване на коремчето и дори може да помогне да направите плочки. Това упражнение ще ви помогне и да подобрите стойката си. Ако работите много в седнало положение, болките в гърба са едно от най-неприятните чувства. Това упражнение ще ви помогне да се преборите с тази болка.

А как всъщност се прави? Седнете и си сгънете краката в колената, като си ги приближите до гърдите. Както сте седнали изпънете гърба си, след това вдигнете краката и ръцете си, като балансирате с помощта на коремните си мускули. Задръжте така 30-40 секунди и след това пак го направете.

Ето и видео, където ви е показано как точно трябва да се направи упражнението. Прибавете го към вашата йога тренировка или го направете самостоятелно, бързо ще видите ползите от него.

Вижте още: Да подобрим стреса и наднорменото тегло с йогата.

Вижте още: 3 йога пози, които са добри за бегачите.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май