Секси йога сесия на плажа

Нека се превърне във ваше вдъхновение и да ви мотивира да практикувате
Секси йога сесия на плажа

Гоа, Индия.

Слънцето залязва постепенно и красиво, докато една необикновена жена практикува йога на плажа. Със слушалки на ушите и тотално игнорирала външния свят, тя преминава плавно и осъзнато през различните техники, а на лицето ѝ е изписано пълно спокойствие и хармония.

Най-хубавото е, че красивата ѝ сесия, от която блика неподражаем сексапил, е заснета от случаен свидетел. Същият впоследствие качва интересното видео в популярния канал за видеосподеляне Youtube, за да може да му се радват повече хора. Без повече приказки, предлагаме ви още сега да обърнете специално внимание на клипа, защото сме сигурни, че ще ви хареса, а и ще ви вдъхнови максимално:

Предполагаме, че след видяното нямате никакво търпение да се посветите на собственото си йога занимание. Направете го, де. Още сега! Е, времето може би е малко хладничко за практикуване на открито (особено на плажа). Но сесията у дома/в залата също са чудесни алтернативи, откъдето и да ги погледнете.

Ако искате да преживеете пълноценно йога приключение обаче, заредете се със солидните доза търпение и концентрация, които демонстрира мадамата от видеото. Нищо в обкръжаващата ви обстановка не трябва да нарушава методиката и контрола на действията ви - дори досадни папараци. Бъдете отдадени и постоянни и нещата ще започнат да се получават.

Разбира се, не се колебайте да импровизирате и да експериментирате в практиката – така именно се трупат опит и знания. А в случай, че имате някакви по-интересни видеа за нас, ще се радваме да ни ги споделяте редовно.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май