Практика, практика, практика!

Това е разковничето на успеха във фитнес заниманията
Практика, практика, практика!
inm

Има една приказка, че хубавите неща се случват от третия път. Когато става въпрос за физическа подготовка обаче, нещата не стоят точно така. Понякога и хилядният опит в усвояването на определено движение или усъвършенстването му не носи желания резултат.

Ето защо тук е нужно да си упорит, ама дяволски упорит. И да не се отказваш, разбира се. Ако продължаваш с опитите и практикуваш с желание, рано или късно, ще постигнеш успеха, към който се стремиш. А в случай, че не вярвате в това, ще ви поканя да изгледате видеото по-долу. В него ще проследите мераците на един мъж да заеме стойка на ръце и да остане във въпросната позиция поне 3 секунди.

Мъките на юначагата продължават с дни и нощи, но, както ще се убедите, са възнаградени. Интересното е, че първия път, когато успява да заеме позата за мечтания отрязък от време, мъжът е гол :)

По разбираеми причини, няма как да видите въпросния тържествен опит. Но ще можете да наблюдавате следващия, по време на който упориткото успява да се "задържи" на ръцете си за цели 5.9 секунди.

Естествено, той самият също е имал моменти на слабост. Но веднъж, докато си пътувал с колата, видял вдъхновяващ билборд, който разказвал историята на мъж, научил се да чете на 70 години. Този пример го мотивирал и той да се пребори с позата: 

Така че практикувайте и всичко ще бъде наред :) А ако искате да се вдъхновяваме взаимно, можем да го правим и на: https://www.facebook.com/FitWell.bg 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април