Мишел Обама заменя упражненията с тежести с йога

Съвсем скоро, съвсем скоро
Мишел Обама заменя упражненията с тежести с йога

Знаете ли, че утре (17 януари) Мишел Обама ще стане точно на 50 години. Факт: Първата дама на САЩ изглежда къде-къде по-млада. Другото безспорно нещо е, че лейди "О", както я наричат отвъд Океана, дължи неостаряващата си визия точно на две неща: балансирано хранене и яки, ама много яки тренировки в залата.

Няма две мнения по въпроса: Мишел е истинска фитнес машинка, която може да подскача на въже с часове и да изпълнява лицеви опори до припадък. Във връзка с настъпването на петдесетгодишнината си обаче, госпожа Обама възнамерява да намали тренировъчното темпо и да замени упражненията с тежести и интензивното кардио с по-спокойни занимания. Точно така: президентшата има намерение още по-сериозно да се посвети на йога. Поне това споделя тя в интервю за сп. "People".

Звездната дама разкрива още, че желае да се фокусира върху умението си да пази баланс и върху гъвкавостта, тъй като иска да се предпази от неприятни контузии в по-напреднала възраст.

Иначе казано, необятният свят на йога ще посрещне тържествено още една знаменитост. Признаваме си, че нямаме никакво търпение да видим Мишел Обама в действие върху фитнес шалтето. Това ще е незабравима гледка, а и несравнимо вдъхновяваща :)

Вие как мислите? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април