Йога тайните на известните

Йога тайните на известните

Както знаете йогата е един от най-добрите начини за преборване на стреса и за заздравяване на духа и тялото. Той е и любимият спорт на много от звездите. Вижте тайните на някои от най-известните лица, които практикуват йога и разкриват тайните си.

Мадона. Тя практикува йога всеки ден. През годините, в които нейната кариера е била в подем, тя е тренирала всеки ден. След като нейната кариера е в застой, тя забравя йогата, но последните няколко години отново се завърна към необятния свят на йогата.

Леброн Джеймс. Той е може би един от най-добрите баскетболисти в момента. Той е бърз и техничен и е лидер на тима си и той помогна на тима си да спечели олимпийското злато в Лондон. Той практикува йога само когато е контузен. Според него тя му помага да се възстанови по-добре след травма.

Адам Ливайн. Вокалистът на групата Maroon 5 е един от най-запалените звезди по йогата. Той споменава, че когато е стресиран или не може да се концентрира, той практикува йога, за да отпусне ума си и да го накара да работи по-добре.

Леа Мишел. Звездата от популярния сериал "Клуб веселие" споменава, че благодарение на йогата тя се бори със стреса. Тя практикува 2-3 пъти седмично и според нея това и помага да се държи в трудни моменти.

Деми Мур. Тя използва йогата да подобри позата си и да поддържа тялото си стегнато. Според нея йогата и помага повече от колкото фитнеса.

Вижте още: Йога за енергия.

Вижте още: Йога пози за намаляване на стреса.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
звезди известни йога

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април