Йога семейство до мозъка на костите си

Всички са отдадени на практиката
Йога семейство до мозъка на костите си

Майката, таткото, децата...

Всички практикуват йога :) Представяте ли си го, а? Аз – не, ама и такива работи стават по тази земя.

Семейството, за което ще ви разкажа набързо в следващите редове, населява собствена ферма в Едмънтън, Канада.

Преди няколко години бащата – мистър Тейлър Килик, който по професия е водопроводчик, получава сериозна травма в гърба по време на работа. След като се възстановява, мъжът започва да тренира гореща йога (т. нар. бикрам), по предложение на негов клиент, който му дава своята карта за 10 посещения в малко местно студио.

71c29614-4b45-71b2-5a0f-0a3e123ebd98The Killick Yoga Family/ FacebookВодопроводчикът се влюбва в практиката веднага. И даже предлага на съпругата си – Глена, да му прави компания в тренировките.

Само след месец двамата са зарибени до такава степен, че решават да включат в заниманията и четирите си деца – Сами (15 г.), Тоби (13), Джил (17) и Вон (21).

Младежите също се запалват по бикрам, дотолкова, че след година са поканени от учителя си да участват в състезание по йога.

Към настоящия момент, задругата практикува редовно – понякога по 4-5 пъти в седмицата. Любими са ѝ сесиите на открито, на които се посвещава дори в дъждовно и студено време.

В интервю за сп. The New York Times Киликови споделят, че се забавляват много и, че йога е прекрасен начин да прекарват незабравими мигове заедно. 

Честно казано, цялата тази история е доста шантава, но... Разни хора, разни идеали. Ако съвместната практика прави канадците щастливи, нека си я правят. 

И кой знае – може скоро да включат и кучето в йога забавлението :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май