Йога на ваканция

Или как да съчетаете приятното с още по-приятното :)
Йога на ваканция

Готово! Отпускарският сезон дойде. Остава само да измислите как да се възползвате от него по най-добрия начин. Съветвам ви обаче да не пращате в отпуск практиката си по йога. Вземете я с вас на почивка :)

Практикувайте и релаксирайте едновременно, защото е абсолютно възможно.

Ето така:

На плажа

Като оставим настрана факта, че е някак романтично да се изпълняват асани на брега на морето, плажната сесия си има и много други достойнства. Слънчевият поздрав ще ви се получи много по-успешно тук, уверявам ви. А ароматът на солена вода успокоява и стопява напрежението изведнъж. Синият хоризонт пък ви помага да се фокусирате и да останете максимално концентрирани. Така че не губете време и надникнете в ей този материал, където ще откриете няколко полезни съвета за успешна "плажна" йога.

В планината

Походът е приключил и сте достигнали крайната си цел – полянката, хижата, върха. Чудесно, браво на вас! Сега разпънете фитнес шалтето и докато отмаряте, изпълнете някоя от любимите си асани. И ето ви – хайкинг йога!

Накрая се съберете с дружината около лагерния огън и си спретнете едно различно караоке, пейки киртан. Ще се забавлявате много, казвам ви.

В парка

Ако все пак не ви се ходи надалече, останете в града, но в по-хубавите му части – зелените му територии :) Изберете си спокойно местенце в близкия парк и действайте по план. Ако ви е трудно да се съсредоточите, погледайте и послушайте дърветата. Позволете им поне временно да бъдат вашите инструктори по йога. Няма да съжалявате.

Ето това е. Справяте се отлично. А ако имате желание да ни разкажете за вашата нестандартна ваканция, винаги може да го направите тук или във фейбсук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май