Йога лятото на звездите

Много известни персони активно практикуваха през горещите дни
Йога лятото на звездите

Признавам си: летните ми йога сесии се броят на пръсти. Този път не открих вдъхновение и достатъчно мотивация за практика. За разлика от мен, някои популярни личности с двойно по-голямо усърдие наблегнаха върху тренировката си върху фитнес шалтето.

Особено активни бяха моделките. Една голяма част от тях признават в различни интервюта, че именно с йога борят стреса, съпътстващ редовните им модни ангажименти.

Две красавици от по-старата гвардия обаче се отличиха със своята себеотдаденост и постоянство. Разбира се, става въпрос за Жизел Бюндхен и Наоми Кембъл.

Първата ни очарова с факта, че изпълнява и към днешна дата асани заедно с малката си дъщеричка Вивиан, а втората – с умението да практикува дори на яхта. Наоми също си имаше партньор в заниманията. Бившият ѝ любим и настоящ приятел Ейдриън Броуди бе до нея в грижата за тялото.

Актрисите също се оказаха сериозни йогини, дори през отпускарския сезон. Нашата гордост Нина Добрев буквално не слезе от шалтето и практикуваше дори на плажа. Деми Мур пък още повече потъна в увлечението си по йога и дори се говореше, че ще започне сама да преподава :) В инструктор заплашваше да се превърне и комикът Ръсел Бранд, но историята мълчи за това дали е постигнал целта си.

Чаровната певица Никол Шерцингер залагаше най-вече на плажни, сутрешни, сесии и дори за първи път публикува своя йога снимка в Туитър.

Но най-сериозен пич се оказа Колин Фарел. За него дори се притеснихме. В свое интервю актьорът призна, че посещава класа по йога по 4-5 пъти седмично, оу! 

Списъкът е дълъг и, разбира се, няма да ви занимаваме с цялостното му представяне. Въпросът е: какво се случи със звездите през последните няколко месеца, че прегърнаха индийската система толкова топло и възторжено?

Линиите за дискусии са открити – цъкнете тук, за да си поговорим :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април