Йога за къдрокоски

Поредната измишльотина, един вид :)
Йога за къдрокоски

Искрено се забавлявам с новите йога разновидности, които се появяват всеки ден... в САЩ :) Мислех си, че, след брога и дога, вече нищо не би могло да ме изненада в тази посока. Но ето, че сгреших...

Пригответе се! Новият стил в индийската практика се казва YTTCC, което е своеобразно съкращение от Yoga to the Curvy Curly. Накратко, става въпрос за практика, създадена специално за пълнички и къдрокоси мадами. Мхм.

Първият клас се състоя миналия уикенд в нюйоркския парк Fort Greene Park. И, както се досещате, в дебютната сесия се включиха само мацки, отговарящи на горното описание.

Създателката на въпросния стил – американската инструкторка Натали Козби, твърди, че новата разновидност ще бъде подарък за всички дами с непокорни коси. 

Освен познатите асани и техники, YTTCC ще учи жените и как да се грижат за косата си преди и след тренировка :)

inm.com

Дъра-бъра-бъра. Истината е, че самата аз също имам доста охлюви по главата*. Но те никога не са ми пречили да се посвещавам на любимото си занимание. Убедена съм дори, че повечето мадами знаят как да се справят с гривата си и, че го правят похвално добре.

В крайна сметка, YTTCC е поредната безсмислена измишльотина, която обаче със сигурност ще събере доста фенове в страната на неограничените възможности. Гаранция!  

* "Къдрици" на моя език :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май