Истинските йогини

Обикновените хора, чиято практика не може да бъде унифицирана :)
Истинските йогини

Преди малко попаднах на една много яка страничка в социалната мрежа Фейсбук и адски държа да споделя откритието си с вас :)

Става въпрос за шарената "My Real Yoga Body", която съществува едва от октомври 2013-та, но вече има над 3,000 почитатели, а тенденцията е те да стават все повече през следващата година. Накратко, във въпросното споделено синьо пространство различни хора могат да качват свои снимки от личната си практика по йога, без каквито и да е било ограничения.

Основната идея на създателите на страницата била да съберат на едно място йогини от цял свят и да покажат разнообразието от хора (и най-вече - тела), които стъпват върху фитнес шалтето. Ако хвърлите дори един бърз поглед на MRYB ще се убедите, че "истинските" практикуващи са твърде далече от представата ви за слаботелесните и крайно гъвкави персони, които може би сте виждали в специализираните издания по йога.

"Истинските" практикуващи не са супермодели, а съвсем обикновени индивиди със собствените си физически възможности, намерили своята причина и път да се посветят на древната индийска практика. Те са млади или стари, мъже или жени, по-пълни или по-слаби... С две думи, всякакви. 

1137854My Real Yoga Body

В известен смисъл, фейсбук страницата утвърждава това, в което самата аз искрено вярвам, а именно – че йога е за всеки. Едновременно, "My Real Yoga Body" представлява такъв неизчерпаем източник на вдъхновение, че няма накъде повече.

Та, ако случайно адски ви домързи да се посветите на сесията си, надникнете в онлайн пространството на истинските йогини. Вижте пред какви предизвикателства се изправят те в заниманията си, откраднете си от шепа тяхната мотивация и хъс, споделете своята.

Сигурна съм, че ще се почувствате по-заредени и готови за действие :)  

ключови думи:
йога йогини фитнес шалте

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април